top of page
Screenshot 2023-02-12 at 11.24.03.png
Screenshot 2023-02-09 at 20.02.33.png

Neurokinetic Therapy

The Missing Link

Akupunktur foregår ved at sætte hårfine nåle i særlige punkter på kroppen, for at forebygge eller behandle sygdom, smerter og ubalancer. 

Kroppen er designet til at reparere sig selv. Den kan dog af forskellige årsager komme ud af balance, så disse reparationsprogrammer ikke længere fungerer optimalt.

Akupunktur geninstallerer de oprindelige programmer og opløser det, der forstyrrer.

Akupunktur kan forbedre den informationsstrøm, der konstant går fra alle dele af kroppen til hjernen og fra alle dele af hjernen til kroppen.

Man kan stimulere kroppens kommunikationssystem med akupunkturnåle. En lille information det rette sted i et punkt kan påvirke f.eks.hjernen, til at udføre den rette ordre. Denne kommunikation er kroppens eget sprog, som kan stimuleres med akupunktur.

Akupunktur er en del af Kinesisk Medicin, som strækker sig mere end 5000 år tilbage i tiden. Kinesisk Medicin er et holistisk sundhedssystem, som bygger bro mellem krop, sind og miljø.

Vestlig medicin strækker sig til sammenligning kun 300 år tilbage i tiden. Jo mere vi lærer om vestlig anatomi og fysiologi, jo mere understøtter det de sammenhænge, som er beskrevet i Kinesisk Medicin.

Akupunktur er særligt effektivt til at behandle: smerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer, vejrtrækningsbesvær, udbrændthed, angst, mental uro, søvnbesvær, depression, mentale ubalancer, samt styrke organsystemmer og energiomsætning. 

Mathias-healing-session-and-healing-cent

"Jeg har i 3 måneder haft et problem med min venstre skulder. Fik et stort jag derfra og kunne ikke løfte min venstre arm højere end til skulderhøjde. Har fået en blokade og startede på fys, men intet har hjulpet. Blokaden har dog afhjulpet med smerterne, men har stadig ikke kunne løfte min arm og har stadig ingen styrke. Efter blot én behandling hos Mathias, har jeg allerede fået en masse styrke igen i min venstre skulder! Er utrolig forbløffet over hvor simpelt behandlingen har været, men med så store resultater!"

Phu
Behandlet for skuldersmerter

"Kom til Mathias lidt ved et tilfælde efter 3 måneder med fysioterapibehandling for løberknæ uden den store effekt. Blev virkelig positivt overrasket og efter kun 2 behandlinger og nogle nye såler til mine sko, gik jeg fra ikke at kunne løbe 1km uden store smerter til tre uger efter at deltage i Royal Run og løbe 10km uden problemer. Kan stærkt anbefale Mathias og myoreflex terapi til alle der døjer med smerter af forskellig art "

Elisabeth
Behandlet for knæsmerter

"Jeg har været hos Mathias en 4-5 gange pga iskiasmerter - Mathias er meget professionel og var meget ihærdig for at finde frem til årsag og dernæst behandling.

Allerede første gang jeg var der, mærkede jeg en positivt forandring i smerterne og efter de 4-5 behandlinger var det væk."

Rikke
Behandlet for iskiassmerter

bottom of page